Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages en publicaties

 • RVP vaccinatiegraad Den Haag per wijk en naar migratieachtergrond (2022)

  Deze rapportage geeft inzicht in de vaccinatiegraad (verslagjaar 2022) van verschillende vaccinaties in het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) op wijkniveau en naar migratieachtergrond in Den Haag

  / Gezondheidszorg / 2556601 kB

 • Adviesrapport verhogen RVP vaccinatiegraad

  In dit rapport worden enkele aanbevelingen gedaan om de vaccinatiegraad binnen het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) te verhogen bij groepen en in wijken die een achterblijvende RVP vaccinatiegraad laten zien.

  / Gezondheidszorg / 834 kB

 • RVP vaccinatiegraad Den Haag per wijk (2021)

  Deze rapportage geeft inzicht in de vaccinatiegraad (verslagjaar 2021) van verschillende RVP vaccinaties op wijkniveau en naar migratieachtergrond in Den Haag; een relatie tussen vaccinatiegraad en achterstand in Den Haag wordt besproken

  / Gezondheidszorg / 2294321 kB

 • Mondgezondheid Ouderen: literatuuroverzicht (2020)

  GGD Haaglanden heeft een overzicht gemaakt van literatuur over mondgezondheid ouderen. Het resultaat is een visuele en beknopte rapportage met daarin informatie over de prevalentie, risicofactoren, het belang van een goede mondgezondheid en aangrijpingspunten om de mondgezondheid van ouderen te verbeteren.
   

  / Gezondheidszorg / 300 kB

 • Inzichten in spoedeisende ritten binnen de ouderenpopulatie in Den Haag (2018)

  De afdeling Epidemiologie van GGD Haaglanden heeft in samenwerking met de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) Haaglanden een onderzoek uitgevoerd naar de omvang en aard van spoedeisende ritten voor ouderen in Den Haag in de periode 2012-2016.
   

  / Gezondheidszorg / 605871 kB