Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages en publicaties

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Delft

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Delft? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1270 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Den Haag

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Den Haag? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1380 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Leidschendam-Voorburg

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Leidschendam-Voorburg? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1263 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Midden-Delfland

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Midden-Delfland? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1263 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Pijnacker-Nootdorp

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Pijnacker-Nootdorp? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1263 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Rijswijk

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Rijswijk? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1279 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Wassenaar

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Wassenaar? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1262 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Westland

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Westland? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1264 kB

 • Gezondheidsmonitor Jeugd 2023 - Gemeenteprofiel Zoetermeer

  Hoe staat het met de gezondheid, het welzijn en de leefstijl van jongeren (middelbare scholieren van 12-18 jaar) in Zoetermeer? En hoe is dit vergeleken met 2021? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de Gezondheidsmonitor Jeugd 2023. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd is in het najaar van 2023 uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland, in samenwerking met GGD GHOR en met het RIVM. De gegevens van deze meting geven een goed beeld van de gezondheid, welzijn en leefstijl van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 1270 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Delft

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Delft.

  / Gemeenteprofielen / 564742 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Den Haag

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Den Haag.

  / Gemeenteprofielen / 537352 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Leidschendam-Voorburg

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.

  / Gemeenteprofielen / 574965 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Midden-Delfland

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Midden-Delfland.

  / Gemeenteprofielen / 537251 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Pijnacker-Nootdorp

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

  / Gemeenteprofielen / 538257 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Rijswijk

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Rijswijk.

  / Gemeenteprofielen / 538587 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Westland

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Westland. 

  / Gemeenteprofielen / 563317 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Wassenaar

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Wassenaar. 

  / Gemeenteprofielen / 563446 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Gemeenteprofiel Zoetermeer

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Zoetermeer.

  / Gemeenteprofielen / 537096 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 – Regioprofiel Haaglanden

  De corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen (cGM VO) is een grootschalig onderzoek onder 18-plussers, dat in het najaar van 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en het CBS. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen, die normaal eens in de 4 jaar wordt uitgevoerd, is vanwege corona extra ingelast. Het onderzoek is bedoeld om extra inzicht te krijgen in de gezondheid, leefstijl en het welzijn van volwassenen en ouderen tijdens en na de coronapandemie. In deze rapportage vindt u de resultaten voor regio Haaglanden.

  / Gemeenteprofielen / 570572 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Delft

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Delft.

  / Gemeenteprofielen / 863458 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Den Haag

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Den Haag.

  / Gemeenteprofielen / 858659 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Leidschendam-Voorburg

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Leidschendam-Voorburg.

  / Gemeenteprofielen / 902164 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Midden-Delfland

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Midden-Delfland.

  / Gemeenteprofielen / 871255 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Pijnacker-Nootdorp

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

  / Gemeenteprofielen / 862435 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Rijswijk

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Rijswijk.

  / Gemeenteprofielen / 868429 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Wassenaar

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Wassenaar.

  / Gemeenteprofielen / 864400 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Westland

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Westland.

  / Gemeenteprofielen / 863893 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022 - Gemeenteprofiel Zoetermeer

  De corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen (cGM JV) is een grootschalig onderzoek onder 16-25-jarigen dat in 2022 is uitgevoerd door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM. Het onderzoek is bedoeld om inzicht te krijgen in de gezondheid en het welzijn van jongvolwassenen tijdens en na de coronapandemie. In deze gemeentelijke rapportage vindt u de resultaten voor de gemeente Zoetermeer.

  / Gemeenteprofielen / 905606 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Regioprofiel Haaglanden

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in de regio Haaglanden? In dit regioprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in de regio Haaglanden. Waar mogelijk zijn de resultaten vergeleken met die voor heel Nederland.

  / Gemeenteprofielen / 835 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Den Haag

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Den Haag? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 921831 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Leidschendam-Voorburg

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Leidschendam-Voorburg? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 886810 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Pijnacker-Nootdorp

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Pijnacker-Nootdorp? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 857480 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Rijswijk

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Rijswijk? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 902957 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Wassenaar

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Wassenaar? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 862160 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Westland

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Westland? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 863873 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Zoetermeer

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Zoetermeer? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Gemeenteprofielen / 841 kB

 • Stadsdeelprofielen Den Haag (2017)

  De gemeente Den Haag heeft 8 stadsdelen. De stadsdelen verschillen onderling in bevolkingssamenstelling en fysieke omgeving. Dit rapport presenteert voor alle stadsdelen demografische en sociaal-economische gegevens, en gegevens over de gezondheid en leefstijl van de inwoners. De gegevens in deze rapportage zijn gebaseerd op de gezondheidsenquête 2016 die is uitgevoerd onder inwoners van 19 jaar en ouder.  
   

  / Gemeenteprofielen / 799 kB