Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages en publicaties

 • Mentale gezondheid (maart 2024)

  Wat doen inwoners van Haaglanden om mentaal gezond te blijven of worden en wat hebben ze daarvoor nog nodig? Waar kloppen zij aan als het even niet zo goed gaat? En wat kan de GGD volgens hen doen om de mentale gezondheid te bevorderen? Bekijk de infographic met resultaten. 

  / Resultaten inwonerspanel / 692963 kB

 • Wat houdt u bezig? (okt 2023)

  Bestaanszekerheid, luchtvervuiling, gezondheid...? Wat zou hoog op de agenda moeten staan? GGD Haaglanden vroeg inwoners in deze 3e meting van het Inwonerspanel aan te geven wat hen het meeste bezighoudt. Met die kennis kunnen GGD, gemeenten en andere professionals nog gerichter aan de slag om de gezondheid van de inwoners in de regio Haaglanden te verbeteren.

  / Resultaten inwonerspanel / 533100 kB

 • Energiecrisis (maart 2023)

  De tweede meting van het Inwonerspanel ging over de energiecrisis. Wat is de impact hiervan op de gezondheid en het gedrag van inwoners in regio Haaglanden? Zetten ze de verwarming een graadje lager? Of minder vaak een raam open? Kost het meer moeite om financieel rond te komen?

  / Resultaten inwonerspanel / 455594 kB

 • Buren en woonomgeving (nov 2022)

  In deze eerste meting van het inwonerspanel hebben we vragen gesteld over buren en woonomgeving. Hoe vaak hebben panelleden contact met buren en buurtbewoners? Hoe belangrijk vinden zij dat? Wat zijn belangrijke aspecten voor een prettige woonomgeving? En wat stimuleert om naar buiten te gaan? In deze infographic vind je de resultaten.

  / Resultaten inwonerspanel / 528496 kB