Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

Laatste nieuws

 • -

  Verdiepende factsheets Gezondheidsmeter 2020

  Onder Publicaties/rapportages zijn vanaf vandaag per gemeente verdiepende factsheets te vinden op basis van de resultaten van de Gezondheidsmeter 2020. Het betreft de volgende onderwerpen: alcoholgebruik, eenzaamheid, geluidshinder, en impact van de coronacrisis.

 • -

  Nieuwe en geactualiseerde onderwerpen beschikbaar

  Per heden zijn er nieuwe onderwerpen toegevoegd aan de Gezondheidsgids Haaglanden, namelijk Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz)Zorg voor de Jeugd en Stapeling van voorzieningen in het sociaal domein. Tevens zijn er voor de volgende onderwerpen recentere cijfers beschikbaar: Personen met verward gedrag, Huiselijk geweldOuderenmishandeling, Statushouders en Vaccinatiegraad. Ook nieuw in het menu is de sectie Publicaties/ rapportages.

 • -

  Gemeentelijke resultaten Gezondheidsmeter 2020 openbaar

  Vanaf vandaag staan de gemeentelijke resultaten van de Gezondheidsmeter 2020 in de Gezondheidsgids. Voor veel thema's zijn er nieuwe cijfers, zoals leefstijl, lichamelijke, psychische en sociale gezondheid en leefomgeving. Elk onderwerp heeft een dashboard, zo zijn er onder andere dashboards voor de onderwerpen roken, eenzaamheid en geluidshinder. Op het dashboard worden de resultaten uitgesplitst naar leeftijd, opleidingsniveau en moeite met rondkomen. Waar mogelijk is er vergeleken met voorgaande jaren.
 • -

  De Gezondheidsgids is live!

  Vanaf 9 september is de Gezondheidsgids Haaglanden live. In de Gezondheidsgids Haaglanden kun je in één oogopslag zien hoe het er in een bepaalde gemeente in regio Haaglanden voor staat.