Een ogenblik geduld a.u.b.

Rapportages en publicaties

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Regioprofiel Haaglanden

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in de regio Haaglanden? In dit regioprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in de regio Haaglanden. Waar mogelijk zijn de resultaten vergeleken met die voor heel Nederland.

  / Overige / 835 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Den Haag

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Den Haag? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 921831 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Leidschendam-Voorburg

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Leidschendam-Voorburg? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 886810 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Pijnacker-Nootdorp

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Pijnacker-Nootdorp? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 857480 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Rijswijk

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Rijswijk? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 902957 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Wassenaar

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Wassenaar? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 862160 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Westland

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Westland? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 863873 kB

 • Corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021 - Gemeenteprofiel Zoetermeer

  Wat was de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in Zoetermeer? In dit gemeenteprofiel vindt u de resultaten van de corona Gezondheidsmonitor Jeugd 2021. Deze editie van de Gezondheidsmonitor Jeugd, die normaal eens in de vier jaar door alle GGD’en in samenwerking met het RIVM en GGD GHOR Nederland wordt uitgevoerd, was vanwege corona extra ingelast. De gegevens van deze extra meting geven een goed beeld van de impact van corona op de fysieke en mentale gezondheid van jongeren in uw gemeente en de regio Haaglanden. Hiermee kunt u richting geven aan het gezondheidsbeleid van uw gemeente.

  / Overige / 841 kB

 • Gezondheid Midden- Oost- en Zuid-Europeanen (2018)

  Deze rapportage beschrijft het aantal Midden-, Oost- en Zuid-Europeanen in de verschillende gemeenten in Haaglanden, in de 4 grootste gemeenten (G4) en in Nederland. De informatie is gebaseerd op cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Daarnaast worden achtergrondkenmerken, de gezondheid en de leefstijl van Midden, Oost- en Zuid-Europeanen in Nederland (ingeschreven in de Basisregistratie Personen [BRP]) beschreven. Hiervoor heeft het CBS de landelijke cijfers uit de Gezondheidsenquête 2016 (19 jaar en ouder) gekoppeld aan de migratieachtergrond van de respondenten.
   

  / Overige / 529 kB

 • Stadsdeelprofielen Den Haag (2017)

  De gemeente Den Haag heeft 8 stadsdelen. De stadsdelen verschillen onderling in bevolkingssamenstelling en fysieke omgeving. Dit rapport presenteert voor alle stadsdelen demografische en sociaal-economische gegevens, en gegevens over de gezondheid en leefstijl van de inwoners. De gegevens in deze rapportage zijn gebaseerd op de gezondheidsenquête 2016 die is uitgevoerd onder inwoners van 19 jaar en ouder.  
   

  / Overige / 799 kB